Carlsberg - Fadølsforsyningen.dk

Fadølsforsyningen.dk

Hele vejen igennem har der været styr på leverancen og vi har haft et rigtig godt samarbejde om at skabe den endelige løsning. 

Med T3CMS og TYPO3 har vi fået en løsning som fuldt ud matcher vores høje krav og forventninger.

Kenneth Lindegaard, Head of Business IT
Carlsberg Danmark A/S

Læs om projektet her: Fadølsforsyningen

Topdanmark

Topdanmark

Topdanmark har lanceret 5 nye websites i TYPO3 og T3CMS har på konsulentbasis de sidste 6 mdr hjulpet med implementeringen og performanceoptimering. Topdanmark har flere avancerede funktioner og integrationer til diverse systemer. Se de nye sider her:

- http://www2.topdanmark.dk
- http://www.danskeforsikring
- http://www.topdanmark.com
- https://mit.topdanmark.dk
- https://mit.danskeforsikring.dk

Urtekram

Nyt site til Urtekrams økologiske univers

Nyt design og optimeret website med ny blog og extra fokus på SEO. Masser af gode opskrifter og spændende produkter.

- Produkt integration med movex
- Flere sprog og specialfonte
- Facebook integration
- Oversigt over næringsindhold/allegener
- Nyheds-/produktslider

Se mere på urtekram.dk

Zulu Comedy Festival

Zulu Comedy Festival - Tv2

T3CMS er et yderst kompetent hold af dygtige folk, der går rigtigt langt for at få opgaven løst. Det hele bliver klaret yderst professionelt, engageret og i en rigtig god stemning. Det har været en klar fornøjelse at arbejde med T3CMS, og vi vil til en hver tid anbefale dem til alle.

Michael Mikkelsen,
Webredaktør Zulu Comedy Guide,
Immergut,Zulu Comedy Festival

 

Carlsberg Danmark lancerer ny responsive webshop i TYPO3

Carlsberg Danmark TYPO3 Multishop

Carlsberg Danmark har med T3CMS som partner valgt
at implementere www.fadølsforsyningen.dk i TYPO3 Multishop

Løsningen er baseret på TYPO3 6.1 og den nyeste version af modulet Multi Shop, som administreres med brugervenlig frontend redigering direkte på siden.

Med fokus på både brugervenlighed og søgemaskineoptimering er løsningen optimeret til at fungere designmæssigt både på PC, tablets og på smartphones.

Touchbaseret billedslider der tilpasser sig brugerens skærmopløsning og ajaxbaseret indkøbskurv, så siden ikke skal genindlæses, er med til at gøre mobilbrugernes oplevelse bedre og med one-step-check-out baseret bestillings-flow kan brugeren lynhurtigt bestille sine varer uden at skulle gennem en lang proces.

Vi har valgt at arbejde sammen med T3CMS pga. deres professionalisme og tilgang til projektet. Hele vejen igennem har der været styr på leverancen og vi har haft et rigtig godt samarbejde om at skabe den endelige løsning.

Vi ser det samtidig som en stor fordel at siden er implementeret i et vidt udbredt og stabilt CMS som TYPO3, med de muligheder det giver os for vedligeholdelse og videre udvikling. Med T3CMS og TYPO3 har vi fået en løsning som fuldt ud matcher vores høje krav og forventninger.”
Kenneth Lindegaard, Head of Business IT – Carlsberg Danmark A/S

”Vi er meget stolte af projektet, og vi glæder os over, at endnu en stor dansk virksomhed vælger opensource vejen med TYPO3 som platform. Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Carlsberg Danmark omkring udvikling og implementering af løsningen - og nogen vil sikkert også mene, at fadølsforsyningen.dk er en af de samfundsmæssigt set vigtigste løsninger vi til dato har lavet...Med levering i god tid og en implementeringstid på få uger har det været et helt igennem succesfuldt projekt.”
Jakob Nielsen, Partner - T3CMS

ManyVidsHD - Hottest vids from your favorite content creatorsWorldwide HD Porn of The Highest Quality