Carlsberg - Fadølsforsyningen.dk

Fadølsforsyningen.dk

Hele vejen igennem har der været styr på leverancen og vi har haft et rigtig godt samarbejde om at skabe den endelige løsning. 

Med T3CMS og TYPO3 har vi fået en løsning som fuldt ud matcher vores høje krav og forventninger.

Kenneth Lindegaard, Head of Business IT
Carlsberg Danmark A/S

Læs om projektet her: Fadølsforsyningen

Topdanmark

Topdanmark

Topdanmark har lanceret 5 nye websites i TYPO3 og T3CMS har på konsulentbasis de sidste 6 mdr hjulpet med implementeringen og performanceoptimering. Topdanmark har flere avancerede funktioner og integrationer til diverse systemer. Se de nye sider her:

- http://www2.topdanmark.dk
- http://www.danskeforsikring
- http://www.topdanmark.com
- https://mit.topdanmark.dk
- https://mit.danskeforsikring.dk

Urtekram

Nyt site til Urtekrams økologiske univers

Nyt design og optimeret website med ny blog og extra fokus på SEO. Masser af gode opskrifter og spændende produkter.

- Produkt integration med movex
- Flere sprog og specialfonte
- Facebook integration
- Oversigt over næringsindhold/allegener
- Nyheds-/produktslider

Se mere på urtekram.dk

Zulu Comedy Festival

Zulu Comedy Festival - Tv2

T3CMS er et yderst kompetent hold af dygtige folk, der går rigtigt langt for at få opgaven løst. Det hele bliver klaret yderst professionelt, engageret og i en rigtig god stemning. Det har været en klar fornøjelse at arbejde med T3CMS, og vi vil til en hver tid anbefale dem til alle.

Michael Mikkelsen,
Webredaktør Zulu Comedy Guide,
Immergut,Zulu Comedy Festival

 

DEN BLÅ PLANET VÆLGER TYPO3

Touchskærm med TYPO3 CMS hos Den Blå Planet
Touchskærm med TYPO3 CMS hos Den Blå Planet

Den Blå Planet har med T3CMS som leverandør valgt det dansk udviklede CMS TYPO3 til styring af indhold på interaktive skærme, infostandere etc.

Når gæsterne på Den Blå Planet skal have information via infostandere eller bruger de interaktive touchskærme ved akvarierne, er det det dansk udviklede content management system TYPO3, der ligger bag og styrer tekst, billeder, video etc.

T3CMS har sammen med Signuption leveret en fleksibel løsning, hvor Den Blå Planet nemt kan vedligeholde alle billeder, videoer og tekster til alle akvarier. Alt indhold styres via TYPO3 og vises som en lille hjemmeside på de indbyggede touchcomputere, der er indbygget i panelerne ved hvert akvarium. Ved at anvende TYPO3 4.7 har det været muligt at anvende HTML5 og HTML5-videoer som standard og optimere alt til touch og mobile enheder, så løsningen er fremtidssikret. TYPO3 understøtter også den nødvendige sprogstyring af fire sprog, og der kan nemt udvides med flere sprog eller nye akvarier. 

Systemets fleksibilitet gør det muligt løbende at ændre på sammensætningen af akvarier og dyr, og det gør systemet til en økonomisk fordel for Den Blå planet. I forhold til statiske videostandere eller touchpaneler, som er besværlige og dyre at flytte rundt på og ændre indhold på, giver TYPO3 mulighed for hurtig og billig tilpasning af udstillingerne.

Den Blå Planet gør meget ud af at gøre oplevelsen for blinde og svagtseende god ved at opsætte skilte med blindskrift osv. For at gøre oplevelsen endnu bedre har T3CMS gjort det muligt at eksportere de tekster, man kan læse på alle skærmene, direkte til et bestemt lydbogsformat. Man kan som gæst på Den Blå Planet låne en ”oplæser” og dermed få oplæst alle de samme informationer, som er tilgængelige på de indbyggede touchcomputere ved alle akvarier.

Billede 1 - Den Blå Planet
Billede 1 - Den Blå Planet
Billede 2 - Den Blå Planet
Billede 2 - Den Blå Planet
Billede 3 - Den Blå Planet
Billede 3 - Den Blå Planet
Billede 4 - Den Blå Planet
Billede 4 - Den Blå Planet
Billede 5 - Den Blå Planet
Billede 5 - Den Blå Planet
Billede 6 - Den Blå Planet
Billede 6 - Den Blå Planet
Billede 7 - Den Blå Planet
Billede 7 - Den Blå Planet
Billede 8 - Den Blå Planet
Billede 8 - Den Blå Planet
Billede 9 - Den Blå Planet
Billede 9 - Den Blå Planet

”Det har været et meget spændende projektforløb med interessante nye udfordringer. Touchskærme med brugerinteraktion, som ikke skal ligne en almindelig hjemmeside, og optimering af performance på lokale servere på et trådløst netværk har været en ny og sjov opgave for os. Vi er utrolig glade for, at TYPO3 endnu engang er valgt til en stor opgave. Med over 40.000 gæster den første uge uden problemer har det været et vellykket projekt at lancere”, siger Jakob Raaschou Nielsen, direktør i T3CMS.

”Med valget af TYPO3 som softwareplatform sikrer vi Den Blå Planet en open source og robust løsning til den nuværende digitale skærmplatform. Og frem for alt en løsning, som er brugervenlig for kunden i det daglige - og nem at udvide.”, siger Lars Nørgaard, Partner i Signuption.

ManyVidsHD - Hottest vids from your favorite content creatorsWorldwide HD Porn of The Highest Quality